Route Sweden 2020

Orange Day MC – 23 maj 2020

Målet med Orange Day MC är både att skapa en insamling till UN Women Sverige och deras arbete mot våld mot kvinnor och barn, men också att synliggöra vårt ställningstagande. Under de två år vi genomfört kortegen har det visat sig vara ett större stöd för dem som utsätts än vi vågat drömma om. Det är inte bara vi som ser fram emot att åka hoj och visa att vi är många som tillsammans tar ställning, det är också kvinnorna som lever eller har levt i utsatthet som känner att en hel kultur finns med dem, och tar ställning för deras trygghet och frihet. 

 

Under rådande coronatider så utsätts ännu fler kvinnor och barn för våld i hemmen, och det har aldrig varit viktigare att visa att de inte är ensamma.

Då kortegen enligt polisens jurister räknas som offentlig sammankomst så har vi varit tvungna att ta bort den offentliga rutten och evenemanget för den 23 maj 2020.

Däremot utarbetar vi en plan för att fortfarande kunna genomföra årets stora manifestation, men under andra förutsättningar. Kanske kan den till och med få en sådan omfattning och spridning att vi bäddar för en ännu större kortege 2021. Norrköping kommer därmed inte vara slutdestination för kortegen 2020, dock kommer staden ha en betydande roll under dagen.

STILL SAVE THE DATE 23 MAJ 2020!

Håll er uppdaterade på hemsidan och sociala medier så kommer mer information så snart vi har besked från medier och potentiella partners för en ny form av genomförande av kortegen. Vi följer de regler som satts upp, men vi är flexibla…

Våld mot kvinnor går inte i karantän, det gör inte Orange Day MC heller!

 

Missa inte din betalning till UN Women Sverige. Intäkterna från vår manifestation har aldrig varit viktigare då fler kvinnor och barn än någonsin utsätts för våld.

Din betalning sker på BG: 900-2932 och är bindande. Märk din betalning med Orange Day MC

Alt. via swish: 123 900 29 32  . Märk din betalning med Orange Day MC )

150- per person –  250:- per ekipage (vid två på samma hoj)

TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD!